This slideshow requires JavaScript.

 

Frokostmenu

11.00-15.00. Tirsdag til fredag

Marineret sild med karrysalat kr. 60,-
Kryddersild med løg og kapers kr. 60,-
Lun fiskefilet med remoulade kr. 75,-
Røget ål med lun røræg (efter sæson) kr. 110,-
Stjerneskud med dampet og stegt fiskefilet
med rejer på ristet franskbrød
kr. 125,-
3 hjemmelavede frikadeller med kartoffelsalat
eller rødkål
kr. 75,-
Bøf med bløde løg og spejlæg kr. 125,-
Pariserbøf med peberrod, kapers, rå løg,
rødbeder og æggeblomme
kr. 125,-
Mørbradbøf med champignon a la crème kr. 125,-
Mørbradbøf med løg og champignon kr. 125,-
Gorgonzola med øggeblomme og rå løg kr. 75,-
2 tarteletter med hjemmelavet høns i asparges kr. 70,-
Æggekage med purløg og bacon kr. 125,-
Franskbrød med rejer kr. 105,-
Gl. OLE med rå løg, sky og rom kr. 85,-
Franskbrød med ost kr. 55,-
– alle retter serveres med brød og smør/fedt

Lørdags buffet kl.12 – 15

 

Marinerede sild m/karrysalat

Krydder sild m/kapers

Fiskefilet m/remoulade

Frikadeller m/rødkål

Lun leverpostej m/champignon + bacon

Tarteletter m. høns i asparges

Ribbensteg m/rødkål

Brie m/ kiks + druer

Brød – smør – fedt

 

kr. 145,-