Menukort

Tirsdag -fredag kl. 11.00-15.00.

Frokostmenu

Fiskeanretninger
Marineret sild serveret med karrysalat, kapers og løg*

kr. 80,-

Kryddersild serveret med karrysalat, kapers og løg*

kr. 80,-

Lun fiskefilet med remoulade og citron*

kr. 95,-

Rejemad serveret på franskbrød

kr. 125,-

Stjerneskud med dampet og stegt fiskefilet, rejer på ristet franskbrød

kr. 145,-

Kødanretninger
3 frikadeller serveret med kartoffelsalat eller rødkål og rugbrød

kr. 95,-

Tarteletter med høns i asparges

kr. 95,-

Æggekage med bacon, purløg og tomat*

kr. 145,-

Hakkebøf med bløde løg og spejlæg*

kr. 145,-

Mørbrad á la creme med champignon*

kr. 145,-

Pariserbøf med peberrod, kapers, rå løg, rødbeder og æggeblomme

kr. 145,-

Små anretninger
Gamle Ole serveret med sky, løg og mørk rom*

kr. 95,-

Gorgonzola serveret med løg og rå æggeblomme*

kr. 95,-

Trifli med sæsonens frugtmod, knuste makroner og flødeskum

kr. 50,-

*Serveres med rugbrød fra den lokale bager og smør

Kl. 12.00-15.00

Lørdagsbuffet

Stor traditionel dansk lørdagsbuffet
  • Marinerede sild m/karrysalat
  • Krydder sild m/kapers
  • Fiskefilet m/remoulade
  • Frikadeller m/rødkål
  • Lun leverpostej m/champignon + bacon
  • Tarteletter m. høns i asparges
  • Ribbensteg m/rødkål
  • Brie m/ kiks + druer
  • Brød – smør – fedt

kr. 170,-

- alle retter serveres med brød og smør