Videre til indhold
Bordbestilling kun ved spisning: 86 12 01 63
Info@petergift.dk
Forside
Billeder
Historien
Menukort
Udtalelser
Book bord
Book online
X
Menukort
Tirsdag -fredag kl. 11.00-15.00.
Frokostmenu
Fiskeanretninger
Marineret sild serveret med karrysalat, kapers og løg*
kr. 80,-
Kryddersild serveret med karrysalat, kapers og løg*
kr. 80,-
Lun fiskefilet med remoulade og citron*
kr. 95,-
Rejemad serveret på franskbrød
kr. 125,-
Stjerneskud med dampet og stegt fiskefilet, rejer på ristet franskbrød
kr. 145,-
Kødanretninger
3 frikadeller serveret med kartoffelsalat eller rødkål og rugbrød
kr. 95,-
Tarteletter med høns i asparges
kr. 95,-
Æggekage med bacon, purløg og tomat*
kr. 145,-
Hakkebøf med bløde løg og spejlæg*
kr. 145,-
Mørbrad á la creme med champignon*
kr. 145,-
Pariserbøf med peberrod, kapers, rå løg, rødbeder og æggeblomme
kr. 145,-
Små anretninger
Gamle Ole serveret med sky, løg og mørk rom*
kr. 95,-
Gorgonzola serveret med løg og rå æggeblomme*
kr. 95,-
Trifli med sæsonens frugtmod, knuste makroner og flødeskum
kr. 50,-
*Serveres med rugbrød fra den lokale bager og smør
Book bord
Kl. 12.00-15.00
Lørdagsbuffet
Stor traditionel dansk lørdagsbuffet
Marinerede sild m/karrysalat
Krydder sild m/kapers
Fiskefilet m/remoulade
Frikadeller m/rødkål
Lun leverpostej m/champignon + bacon
Tarteletter m. høns i asparges
Ribbensteg m/rødkål
Brie m/ kiks + druer
Brød – smør – fedt
kr. 170,-
- alle retter serveres med brød og smør
Book bord