Bordbestlling kun ved spisning: 86 12 01 63 info@petergift.dk

Traditionel frokost

Præcist som i gamle dage

Man kan spise frokost á la carte hos Peter Gift hver dag fra tirsdag til fredag. Lørdag dækkes der normalt op til buffet med alle de gamle klassikere – heriblandt marineret og krydret sild, fiskefilet, tarteletter, ribbensteg, medister, ost og risalamande m.m. 

 

Vi tilbyder desuden en klassisk julebuffet hvert år i november og december. Man skal typisk være ude i god tid – ofte har folk bestilt bord et år i forvejen.
Så giv os et kald og lad os se om vi kan finde plads til dit selskab.


Sæt dig til bords hos os – her er alt ved det gamle.
NB! Vi har fået ny kok, som er i gang med at kende køkkenet. Derfor vil der i restauranten være et begrænset menukort indtil videre.

Traditionel frokost

Præcist som i gamle dage

Man kan spise frokost á la carte hos Peter Gift hver dag fra tirsdag til fredag. Lørdag dækkes der normalt op til buffet med alle de gamle klassikere – heriblandt marineret og krydret sild, fiskefilet, tarteletter, ribbensteg, medister, ost og risalamande m.m. 

Vi tilbyder desuden en klassisk julebuffet hvert år i november og december. Man skal typisk være ude i god tid – ofte har folk bestilt bord et år i forvejen. Så giv os et kald og lad os se om vi kan finde plads til dit selskab.

Sæt dig til bords hos os – her er alt ved det gamle. NB! Vi har fået ny kok, som er i gang med at kende køkkenet. Derfor vil der i restauranten være et begrænset menukort indtil videre.

Frokostmenu

Tirsdag-fredag kl. 11.00-15.00.

 

Marineret sild med karrysalat* kl. 65,-
Kryddersild med løg og kapers* kr .65,-
Lun fiskefilet med remoulade kr. 85,-
Røget ål med æggestand (efter sæson)* kr. 120,-
Stjerneskud med dampet og stegt fiskefilet
med rejer på ristet franskbrød
kr. 135,-
3 hjemmelavede frikadeller med kartoffelsalat
eller rødkål
kr. 85,-
Bøf med bløde løg og spejlæg kr. 125,-
Pariserbøf med peberrod, kapers, rå løg,
rødbeder og æggeblomme
kr. 135,-
Mørbradbøf med champignon a la crème kr. 135,-
Mørbradbøf med løg og champignon kr. 135,-
Gorgonzola med øggeblomme og rå løg kr. 85,-
2 tarteletter med hjemmelavet høns i asparges kr. 85,-
Æggekage med purløg og bacon kr. 135,-
Franskbrød med rejer kr. 110,-
Osemad, Gamle Ole med rå løg, sky og rom kr. 85,-

Sæsonens hjemmelavede triffle dessert

 

kr. 45,-

– alle retter serveres med brød og smør/fedt

 

Festugebuffet

 

Hver dag i festugen fra 12-15

  • Marinerede sild m/ kapers, løg, små tomater og dild
  • Fiskefilet m/remoulade og citron
  • Hjemmelavede tarteletter med høns i asparges
  • Hjemmelavede frikadeller med kartoffelsalat
  • Lun leverpostej m/champignon + bacon
  • Ribbensteg m/rødkål
  • Ost m/ kiks, druer og marmelade
  • Rabarbertrifli med makroner og flødeskum
  • Brød – smør – fedt
kr. 149,-
– alle retter serveres med brød og smør/fedt

 

Book bord

(Kun ved spisning)
Ring på tlf. 86 12 01 63

Åbningstider

Mandag-Lørdag
11-01

Søndag
14-22

Frokostkøkken (hverdage)
Tirsdag - lørdag 11-15
(ny kok i huset - hun hedder Lise!)

Stor traditionel lørdagsbuffet
12-15
Festugebuffet
Indtil lørdag d. 4. september (kun 149,-)

 

Kontakt os

Adresse:
M. P. Bruuns Gade 28
8000 Århus C

Bordbestilling (kun ved spisning):
Telefon 86 12 01 63

- så får du bekræftet med det
samme om vi har plads