Frokostmenu
11.00-15.00. Tirsdag til fredag
Marineret sild med karrysalat | kr. 60,- |
Kryddersild med løg og kapers | kr. 60,- |
Lun fiskefilet med remoulade | kr. 75,- |
Røget ål med lun røræg (efter sæson) | kr. 110,- |
Stjerneskud med dampet og stegt fiskefilet med rejer på ristet franskbrød |
kr. 125,- |
3 hjemmelavede frikadeller med kartoffelsalat eller rødkål |
kr. 75,- |
Bøf med bløde løg og spejlæg | kr. 125,- |
Pariserbøf med peberrod, kapers, rå løg, rødbeder og æggeblomme |
kr. 125,- |
Mørbradbøf med champignon a la crème | kr. 125,- |
Mørbradbøf med løg og champignon | kr. 125,- |
Gorgonzola med øggeblomme og rå løg | kr. 75,- |
2 tarteletter med hjemmelavet høns i asparges | kr. 70,- |
Æggekage med purløg og bacon | kr. 125,- |
Franskbrød med rejer | kr. 105,- |
Gl. OLE med rå løg, sky og rom | kr. 85,- |
Franskbrød med ost | kr. 55,- |
– alle retter serveres med brød og smør/fedt |
Lørdags buffet kl.12 – 15
Marinerede sild m/karrysalat
Krydder sild m/kapers
Fiskefilet m/remoulade
Frikadeller m/rødkål
Lun leverpostej m/champignon + bacon
Tarteletter m. høns i asparges
Ribbensteg m/rødkål
Brie m/ kiks + druer
Brød – smør – fedt
kr. 145,-